Šolske potrebščine za Junake

Poletje je pred vrati in s tem tudi počitnice za vse šoloobvezne otroke. Počitnic se, kljub hudi bolezni in kljub temu, da ne sedijo v šolskih klopeh s svojimi vrstniki, veselijo tudi Junaki, otroci, ki so zboleli za rakom.

V društvu se dobro zavedamo, da se ob hudi bolezni otroka žal poslabša tudi finančna situacija v družini. Zato bomo tudi letos družinam Junakov pomagali pri nakupu šolskih potrebščin.

Leta 2021 smo potrebščine priskrbeli za 43 otrok, leta 2022 pa kar za 138 otrok (80 družin).

Letos bomo z nakupom razveselili najmanj 150 otrok. Kot pretekla leta, bomo tudi letos potrebščine priskrbeli za Junake in njihove sorojence.

Z založbami se dogovarjamo za pomoč pri nakupu delovnih zvezkov – donacija ali sofinanciranje. Ostale šolske potrebščine (tudi torbe) si bodo lahko otroci izbrali pri enem izmed večjih ponudnikov šolskih potrebščin.

ZA STARŠE

Več informacij je objavljenih v zasebni skupini staršev otrok z rakom – Junaki 3. nadstropja. Lahko pa nam za dodatne informacije pišete tudi na mail drustvo@junaki3nadstropja.si.

ROK ZA PRIJAVO JE 15.6.2023!!

ŽELITE POMAGATI?

Pomagate lahko tudi vsi podporniki društva in Junakov, in sicer s finančno donacijo:

  • z nakazilom na TRR SI56 6100 0002 3978 068, koda namena CHAR, namen “Šolske potrebščine”, za sklic pa uporabite model SI99,
  • pošljete SMS JUNAKI5 na 1919 in tako prispevate 5€ za otroke z rakom.
  • razširite vest o pomoči Junakom in možnosti donacije med svoje prijatelje in znance

Že vnaprej se vam v imenu Junakov iz srca zahvaljujemo.