Kako lahko pomagate?

Po svojih zmožnostih –
vsako dejanje je dobrodošlo

Namenite nam finančno donacijo

Donirajo lahko posamezniki in podjetja.

Vse finančne donacije namenjamo za pomoč otrokom in njihovim družinam.

Podatki za nakazilo

TRR: SI56 6100 0002 3978 068, odprt pri Delavski hranilnici Za kodo namena izberite: CHAR

Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Davčna številka: 85422517

Sklad za denarno pomoč družinam z rakom

TRR: SI56 6100 0002 8848 632 odprt pri Delavski hranilnici Za kodo namena izberite: CHAR

Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Davčna številka: 85422517

S finančnimi donacijami smo:

nakup medicinskih pripomočkov in druga pomoč oddelku v 2023:
Rayher flip naprava za rezanje in embosiranje in šablone, nove knjige za bolnišnični vrtec, finančno smo podprli strokovna srečanja in raziskave, Nanocolor spektrofotoneter UV/VIS 2, 5x vzmetnica za posteljo za dojenčke in malčke, 2x Samsung Lifestyle frame TV 32LS03C za bolniški sobi v transplantaciji, Avent SCD923/26 video varuška za transplantacijo, 8x zabojnik za shranjevanje didaktičnih pripomočkov, 50 vzglavnikov za udobnejše spanje Junakov, posebne vakuumske vodoodporne zaščite za PICC kateter za najmanjše roke, tiskalnik lexmark ms 521 za tisk nalepk, sušilnik za lase Remington za starše, 2x organizator za infuzijske črpalke, multifunkcijska naprava lexmark cx522, mikrovalovna pečica Samsung MS23F301TAS za sestrsko sobo, A3 plastifikator za bolnišnično šolo/vrtec, otroški avto na akumolator Beneo, tablični računalnik za posojo Junakom, 3x stolček za hranjenje dojenčkov in majhnih otrok, vodoodporne zaščite za PICC katetre, pripomočki za gibalno terapijo v vrednosti več kot 5000€

finančna in druga pomoč družinam otrok z rakom:
sofinanciranje bivanja staršem ob otroku v letih 2020, enkratna denarna pomoč družinam v letih 2021-2023, ureditev brezplačnih parkirišč za starše v bližini bolnišnice, nakup šolskih potrebščin za otroke z rakom in sorojence, mikrovalovka in brezplačni priboljški v sobi za starše, novoletno obdarovanje otrok in sorojencev, vikend oddih za žalujoče mamice, …

Postanite darovalec

Krvi, matičnih celic ali las.

Informacije o donacijah krvi
V Sloveniji potrebujemo 300 – 350 krvodajalcev na dan, da se bolnikom zagotovi potrebno količino krvi. Med prejemniki so pogosto tudi otroci z rakom. Društvo sevsake 4 mesece udeležuje krvodajalskih akcij. Spremljajte nas in se nam ob prihodnji akciji tudi pridružite!

Informacije o donacijah matičnih celic
V Sloveniji vsako leto več bolnikov s krvnimi raki, tako odraslih kot tudi otrok, potrebuje nesorodnega darovalca krvotvornih matičnih celic. Izvedi več in se daj na seznam!

Informacije o darovanju las
Če imate lase, dolge najmanj 30 cm, jih lahko darujete za izdelavo lasulje iz naravnih las. Daruje lahko vsak, ne glede na starost.

Predlagajte način sodelovanja

Veseli bomo vaših predlogov pomoči. Morda vas kakšna ideja navduši tudi v našem programu.

Obstaja še mnogo različnih načinov. Od zabavanja otrok, do materialnih donacij. Vedno smo odprti za nove ideje. Če imate predlog nam pišite na drustvo@junaki3nadstropja.si.

Pošlji SMS

JUNAKI5 na 1919 in prispevajte 5€ za otroke z rakom