Najbolj aktualno

Delujemo na mnogih področjih –
kje trenutno potrebujemo pomoč?

Pomanjkanje kadrov na oddelku

Hemato-onkološki oddelek NUJNO potrebuje dodatne kadre.

Starši otrok z rakom zelo dobro vemo, kako pomembno je delo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov pri napornem zdravljenju.

MEDICINSKE SESTRE, POTREBUJEMO VAS!

Pomislite na otroke z rakom – vsak dan se soočajo z izzivi, ki presegajo njihova leta. Prav zato si vsak zasluži, da prejme najboljšo možno zdravstveno oskrbo. Z manjšim prispevkom lahko zagotovimo, da dobijo vso skrb, ki jo potrebujejo.

Zato vas prosimo, da delite to sporočilo in preneste našo prošnjo dobrim ljudem, ki so pripravljeni pomagati. Vsako dejanje šteje in skupaj lahko dosežemo veliko.

Najlepša hvala za vašo pomoč in podporo v teh težkih časih.

PREBERITE VEČ
Osebne zgodbe (sestre, starši, otroci) 

Prenova in povečanje oddelka

Prostor za gibalno terapijo, igralnica, bolnišnična šola, soba za starše.

Oddelek bomo razširili z dograditvijo na sedanji terasi, ki se ne uporablja oz. je streha strojnice v drugem nadstropju. Tako bo oddelek pridobil skoraj 80m2 novih uporabnih površin, ki bodo namenjene otrokom. Načrtujemo nov prostor za gibalno terapijo, s katero bodo otroci vzdrževali dobro kondicijo med napornim zdravljenjem. Preuredili in povečali pa bomo tudi igralnico, prostore bolnišnične šole in sobo za starše..

Preberite več

PRISPEVAJTE ZA VEČJE PROSTORE ZA JUNAKE!

TRR: SI56 0284 3026 3567 028, odprt pri NLB. Za kodo namena izberite: CHAR, pod namen napišite: PRENOVA. Sklic: 00 020260
Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 85422517

Namenite 1% dohodnine za Junake – KMALU!

TO JE POVSEM BREZPLAČNO!

Vsak državljan Republike Slovenije lahko do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu.

Več informacij – KMALU!

POZOR

Trenutno nam 1% dohodnine še ne morete nameniti. Bo pa to mogoče že letos!

Društvo Junaki 3. nadstropja je status nevladne organizacije v javnem interesu pridobilo v letu 2023. Tako bomo avtomatsko uvrščeni na seznam za 1% dohodnine v letu 2024. Seznam trenutno še ni posodobljen – bo pa najkasneje konec septembra. Takoj, ko bo, bomo o tem obvestili na družabnih omrežjih.

Sklad za pomoč družinam otrok z rakom

Pomoč Junakom, ki potrebujejo posebne pripomočke ali terapije.

Pridobitev statusa humanitarnega društva nam omogoča, da direktno finančno (ali materialno) pomagamo posameznim družinam otrok z rakom. Otroci z rakom včasih že v času zdravljenja, nekateri pa po zdravljenju zaradi posledic, potrebujejo posebne medicinske pripomočke ali terapije, ki niso (ali niso v celoti) pokrite s strani ZZZS. Za takšne primere smo ustanovili sklad v katerega lahko darujete za točno določenega otroka ali pa na splošno za vse, ki potrebujejo pomoč trenutno ali pa jo bodo še potrebovali.

PREBERITE VEČ

PRISPEVAJTE ZA OLAJŠANJE ŽIVLJENJA JUNAKOM!

TRR: SI56 6100 0002 8848 632, odprt pri Delavski hranilnici. Za kodo namena izberite: CHAR, pod namen napišite: JUNAKI. Sklic: 00 2024
Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 85422517

Pošlji SMS

JUNAKI5 na 1919 in prispevajte 5€ za otroke z rakom

Na tem mestu so zbrani samo najbolj aktualni projekti, kjer trenutno potrebujemo pomoč. Naš celoten program, ki ga izvajamo, pa lahko preberete TUKAJ.

Kaj vse smo Junakom in staršem v kratkem času delovanja omogočili, pa si preberite TUKAJ.