Najbolj aktualni projekti

Delujemo na mnogih področjih –
kje trenutno potrebujemo pomoč?

Pomanjkanje kadrov na oddelku

Hemato-onkološki oddelek NUJNO potrebuje dodatne kadre.

Starši otrok z rakom zelo dobro vemo, kako pomembno je delo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov pri napornem zdravljenju.

MEDICINSKE SESTRE, POTREBUJEMO VAS!

Pomislite na otroke z rakom – vsak dan se soočajo z izzivi, ki presegajo njihova leta. Prav zato si vsak zasluži, da prejme najboljšo možno zdravstveno oskrbo. Z manjšim prispevkom lahko zagotovimo, da dobijo vso skrb, ki jo potrebujejo.

Zato vas prosimo, da delite to sporočilo in preneste našo prošnjo dobrim ljudem, ki so pripravljeni pomagati. Vsako dejanje šteje in skupaj lahko dosežemo veliko.

Najlepša hvala za vašo pomoč in podporo v teh težkih časih.

PREBERITE VEČ
Osebne zgodbe (sestre, starši, otroci) 

Prenova in povečanje oddelka

Prostor za gibalno terapijo, igralnica, bolnišnična šola, soba za starše.

Oddelek bomo razširili z dograditvijo na sedanji terasi, ki se ne uporablja oz. je streha strojnice v drugem nadstropju. Tako bo oddelek pridobil skoraj 80m2 novih uporabnih površin, ki bodo namenjene otrokom. Načrtujemo nov prostor za gibalno terapijo, s katero bodo otroci vzdrževali dobro kondicijo med napornim zdravljenjem. Preuredili in povečali pa bomo tudi igralnico, prostore bolnišnične šole in sobo za starše..

Preberite več

PRISPEVAJTE ZA VEČJE PROSTORE ZA JUNAKE!

TRR: SI56 0284 3026 3567 028, odprt pri NLB. Za kodo namena izberite: CHAR, pod namen napišite: PRENOVA. Sklic: 00 020260
Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 85422517

Plastenke za Junake

Oddajte plastenko v namenske avtomate in prispevajte 0,05 € za Junake.

V Zlatem septembru se je začela akcija zbiranja plastenk za Junake. Akcijo tudi po koncu septembra nadaljujemo. Plastenke se bodo zbirale vse do konca februarja 2024.

Prazne plastenke za dober namen se zbirajo v treh izbranih Lidlovih trgovinah – Ljubljana Toplarniška, Maribor Europark in Kranj Šuceva.

Več informacij o zbiranju plastenk za Junake.

POMEMBNO

Oddaja plastenk je mogoča izključno preko avtomatov.

Plastenk v društvu žal ne moremo sprejeti, saj nimamo prostora za hranjenje, niti primernih vozil za razvoz in predvsem nimamo ljudi, ki bi to zmetali v avtomate. Edini način oddaje plastenk je preko avtomatov, ki so v izbranih Lidlovih poslovalnicah.

Priskrbimo analizator za Junake

Hiter, pravočasen in zanesljiv rezultat krvne slike

Novi analizator bo omogočil delo v skladu z najnovejšimi smernicami. Najsodobnejša tehnologija takšnih instrumentov pripomore k zanesljivi opredelitvi bolezenskih stanj, kar je ključno. Še posebej je to pomembno pri obravnavi otrok s hematoonkološkimi obolenji. 

Preberite več

PRISPEVAJTE ZA BOLJŠO OBRAVNAVO JUNAKOV!

TRR: SI56 6100 0002 3978 068, odprt pri Delavski hranilnici. Za kodo namena izberite: CHAR, pod namen napišite: ANALIZATOR. Sklic: 00 23112023
Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 85422517

Pošlji SMS

JUNAKI5 na 1919 in prispevajte 5€ za otroke z rakom

Na tem mestu so zbrani samo najbolj aktualni projekti, kjer trenutno potrebujemo pomoč. Naš celoten program, ki ga izvajamo, pa lahko preberete TUKAJ.

Kaj vse smo Junakom in staršem v kratkem času delovanja omogočili, pa si preberite TUKAJ.