Sestre, pomagajte Junakom

ODDELEK ŠE VEDNO POTREBUJE DODATNE KADRE

Danes z vami delimo zapis sestre Rahele, ene izmed sester, ki skrbijo za naše Junake. Na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo namreč še vedno primanjkuje medicinskih sester in diplomiranih zdravstvenikov. 

Upamo, da bo njen zapis spodbudil koga, da se pridruži srčni ekipi.

SESTRA RAHELA: “BITI OB JUNAKIH JE PRIVILEGIJ”

“Delo na našem oddelku res ni enostavno, je pa zelo zahtevno in predvsem čustveno izčrpajoče, vendar to, da pomagaš nekomu, ki je v stiski, so res neprecenljivi občutki. Videti vse te male in velike borce, kako vztrajajo, se borijo in znajo kljub težkim okoliščinam še vedno ohraniti neverjetno srčnost, je velik privilegij. Hvaležnost staršev in otrok daje mojemu dnevu smisel in vsakodnevno motivacijo.

Pogosto od staršev slišimo, da smo zaposleni kot njihove družine. To se občuti, ko se skupaj veselimo malih in velikih zmag, ko objeti jočemo ob porazih, izgubah. 

Ponosna sem, da sem del tako srčne ekipe, kjer s skupnimi močmi poskušamo vsaj nekoliko olajšati to težko potovanje, čez katerega gredo “naši” borci in njihove družine.”

Sestra Rahela, hvala za vse objeme in nasmehe Junakom❤️❤️❤️

Preverite razpis za delovno mesto TUKAJ.

Na naši spletni strani smo sestram namenili poseben zavihek, kjer bomo objavljali zapise Junakov, staršev in osebja, ki skrbi za Junake.

Pomagajte in delite novico, da doseže čim več ljudi❤️