Na oddelek smo vrnili glasbeno terapijo

Naš program “Polepšajmo otrokom bivanje na oddelku” je en izmed glavnih razlogov za ustanovitev društva. Žal pa z ustanovitvijo društva sovpada začetek epidemije Covid-19, ki je močno vplivala na pravila oddelka. Oddelek je tako zaradi varnosti Junakov že več kot eno leto povsem zaprt za zunanje obiskovalce.

Že pred časom je s strani vodstva oddelka prišla pobuda, da bi na oddelku ponovno zaživela glasbena terapija. Končno se nam je uspelo z oddelkom dogovoriti, da se ob upoštevanju ukrepov v aprilu glasbena terapija lahko začne izvajati. ???????

Pri tej terapiji, ki jo individualno vodi glasbena terapevtka, se Junaki sproščajo, zabavajo in tudi izražajo s pomočjo različnih glasbenih inštrumentov, kar blagodejno vpliva na njihovo psihično počutje ?

Glasbene terapije v celoti financira društvo. Iščemo podjetja oziroma partnerje, ki bi finančno (v celoti ali deloma) podprli ta projekt. Strošek projekta je pribl. 500 € na mesec. Za sodelovanje ali več informacij nam pišite na email: drustvo@junaki3nadstropja.si

Zahvaljujemo se vsem, ki ste ta projekt že podprli!?