Dobrodelna akcija “Medvedek A – – Medvedek za nasmeh”

Gotovo ste se že kdaj znašli v situaciji, ko vas je bilo malo strah in bi potrebovali nekaj poguma, malce veselja in širok nasmeh? Še posebej, kadar je treba k zdravniku. Ali kadar govorimo o otroškem raku. 

Društvo Junaki 3. nadstropja vam s ponosom predstavlja Medvedka A – medvedka za nasmeh. To je prav poseben medvedek, ki je nastal v spomin Junaku Anžetu Žveglerju. Je zgodba o pogumu, upanju in navdihu, da je kljub najtežjim življenjskim preizkušnjam, v življenju še vedno prostor za veselje in nasmeh. 

Anže je imel agresivno obliko raka, ki se je po prvem zdravljenju ponovila. Po 174 tednih zdravljenja je bil Anže premagan in 13. avgusta 2019 umrl, star 11 let. Akcija »medvedek za nasmeh« se začenja 13. 4. 2021, ko mineva 5 let od Anžetove diagnoze in začetka zdravljenja, in traja do 13. 8. 2021, ko nas je Anže zapustil. Cilj je zbrati vsaj 10 EUR za vsak teden njegovega zdravljenja, to je 1740 €. Znesek bo v celoti namenjen programu Društva Junaki 3. nadstropja »Polepšajmo otrokom bivanje na oddelku«. Izpolnili bomo Anžetovo veliko željo, da bi imeli vsi otroci na oddelku možnost igrati video-igre, ki jih je sam imel zelo rad in s katerimi si je krajšal (predolg) čas v bolnišnici.

Projekt lahko podprete z donacijo na TRR SI56 6100 0002 3978 068, odprt pri Delavski hranilnici d.d. (koda namena CHAR), kot namen navedite “medvedek A”. Medvedka bomo poslali vsem, ki boste donirali 10€ ali več. Prosimo tudi, da nam po e-mailu drustvo@junaki3nadstropja.si sporočite naslov za dostavo.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Naj medvedja moč opogumlja, razveseljuje in daje širok nasmeh na obraz!

PS: zaloga medvedkov je omejena.

Podporniki projekta: