Prigrizki v sobi za starše

Nazadnje urejeno: 2022-03-30
Predviden čas branja: 1 min

V sobi za starše je hladilnik, mikrovalovki in kopalnica (wc+tuš), namenjeno staršem, ki bivajo na oddelku. V njej je tudi nekaj stolov in miz, kjer lahko starši pojedo svoj obrok ali pa se za nekaj minut umaknejo na samo. 

Sobo za starše v društvu pribl. 1-2 – krat mesečno zalagamo s priboljški oz. prigrizki, kavo, mlekom, sokovi in vodo, vse namenjeno za starše in Junake na oddelku.

Če starši še kakšno stvar pogrešate, nam to sporočite na drustvo@junaki3nadstropja.si, in se bomo potrudili željo izpolnit ob naslednji dostavi. 

V sobi so na voljo tudi osnovni higienski pripomočki (copati, milo, šampon, zobne krtačke …), namenjeni staršem, ki se nenačrtovano znajdejo na oddelku ali pa kakšno stvar pozabijo doma. 

V času povečanega števila okužb covid-19 se tudi na oddelku poostrijo ukrepi za preprečevanje okužb. Takrat v društvu aktiviramo dostavo do vrat bolniških sob – stevarda. 

2-krat tedensko preko posebne povezave in aplikacije zberemo naročila in jih dostavimo do sob naslednji dan. Dostava in artikli so brezplačni. 

Spremljajte našo zasebno fb skupino ali pa nam pišite na drustvo@junaki3nadstropja.si, če bi potrebovali dostavo. 

Vam je vsebina tega članka v pomoč?
Ni v pomoč 0

Deli Članek

Vsebine objavljene v tem članku so informacijske narave

Vsebine so na tem mestu zgolj zbrane in povzete iz različnih virov.
Zaradi možnosti sprememb virov, za točnost informacij ne odgovarjamo.