POMOČ PSIHOLOGA – za starše

Nazadnje urejeno: 2022-01-21
Predviden čas branja: 1 min

Večina staršev Junakov 3. nadstropja se zaradi hude bolezni, kot je otroški rak,  znajde v bolj ali manj hudih stiskah in skrbeh. Med zdravljenjem, ko smo s svojimi otroki veliko v bolnišnici, se lahko na pomoč obrnemo na tamkajšnje strokovno osebje. Ko pa je zdravljenje končano, je teh priložnosti vedno manj, stiske in strahovi pa ostanejo ali pa se celo okrepijo. Težko se je soočati s strahom pred ponovitvijo bolezni, s posledicami zdravljenja, s težavami ob ponovni vključitvi Junakov in tudi ostalih družinskih članov nazaj v „normalno“ življenje …

Pri vračanju v “normalnost” in sprejemanju bolezni, so nam v pomoč lahko tudi strokovnjaki – KLINIČNI PSIHOLOGI. 

SEZNAM KLINIČNIH PSIHOLOGOV ZA ODRASLE PO REGIJAH

KDO JE KLINIČNI PSIHOLOG?

Klinični psiholog pri svojem delu uporablja znanstveno utemeljene metode ter empirično preverjene diagnostične in terapevtske postopke. Sodobna klinična psihologija obravnava ljudi celostno, kompleksno in na način, ki jim bo najbolj v pomoč. Delo kliničnega psihologa je usmerjeno na zmanjševanje psihičnih stisk in podporo človekovemu psihičnemu blagostanju. 

KAKO SE NAROČIMO?

Za naročanje pri kliničnemu psihologu potrebujemo NAPOTNICO ZA KLINIČNEGA PSIHOLOGA. Dobimo jo pri svojem osebnem zdravniku, če oceni, da potrebujemo takšno obravnavo. Čakalne dobe niso kratke, zato ne odlašajte in čim prej obiščite svojega osebnega zdravnika. Morda se bo vaša potreba po tovrstni pomoči stopnjevala.

Vam je vsebina tega članka v pomoč?
Ni v pomoč 0

Deli Članek

Vsebine objavljene v tem članku so informacijske narave

Vsebine so na tem mestu zgolj zbrane in povzete iz različnih virov.
Zaradi možnosti sprememb virov, za točnost informacij ne odgovarjamo.