Igralci serije “Ja, Chef!” obiskali Junake

Mark Stražišar je pred 12 leti kot otrok premagal raka, danes pa je del snemalne ekipe serije Ja, chef! Želel si je, da bi Junakom na oddelku pripravili en lep dogodek, da bodo uživali in da bo to nekaj, kar si bodo zapomnili. 

Stopil je v stik z oddelkom in društvom ter k sodelovanju povabil igralce serije. Odzvali so se v velikem številu. Dogovorili smo se, da bodo skupaj z Junaki pripravili sadno sladico. V društvu smo priskrbeli sestavine, oni pa pravo kuharsko vzdušje. 

Junaki so se na dogodku nadvse zabavali in se veselo sladkali. 

Za dogodkom pa je tudi dobrodelna nota. Ekipa je ob koncu obiska pozvala tudi k donaciji za nakup novih infuzijskih črpalk za potrebe hemato-onkološkega oddelka na Pediatrični kliniki, kjer se zdravijo vsi otroci z rakom v Sloveniji. Črpalke se uporabljajo za doziranje kemoterapij in drugih zdravil v telo bolnikov. Z novimi črpalkami se bodo nadomestile obstoječe, ki so že dotrajane. 

Vsem, ki ste ali pa se boste prispevali, se iskreno zahvaljujemo za vso podporo Junakom 3. nadstropja!

V prispevku na Pop Tv pa boste začutili, kako srčen dogodek je to bil.

Najlepše se tudi zahvaljujemo Marku, vsem igralcem serije Ja, šef!, ki ste kuhali z Junaki, in Pop Tv. Upamo, da še kdaj kaj skupaj (za)kuhamo! 

Pomagate lahko vsi podporniki društva in Junakov, in sicer s finančno donacijo:

– z nakazilom na TRR SI56 6100 0002 3978 068, koda namena CHAR, pod namen vpišete “črpalke”, za sklic pa uporabite model SI00,

– pošljete SMS JUNAKI5 na 1919 in tako prispevate 5 € za otroke z rakom.

Za kakršnokoli pomoč ali delitev objave se vsem v imenu Junakov iz srca zahvaljujemo.