Vikend oddih “Ne joči mamica”

Pretekli vikend smo prvič izpeljali Vikend “Ne joči mamica”, namenjen žalujočim mamicam, ki so svoje Junake, pospremile na drugo stran mavrice ?.
Že spomladi smo se povezali s Slovensko društvo Hospic in tako sproščanje v Rimske terme združili s terapijo.

Mamice so o svojih vtisih povedale tole:
V petek smo se vse dokaj prestrašene in zadržane pripeljale v terme. O srečanju smo vedele, da bo vikend naporen, poln praznine in poln čustev. Pričakal nas je velik paket dobrodošlice. Petkovo popoldne in večer smo namenile namestitvi v prekrasno Vilo Sisi in spoznavni večerji. Sobotni jutranji pilates s Tamaro, nam je pognal kri po žilah, sledila je čustvena terapija, ki nas je ob deljenju zgodb in solza še bolj povezala. Sledilo je zasluženo razvajanje in prijetna večerja ob soju svečk. Kar nismo in nismo mogle oditi v postelje, skupnih točk je bilo čedalje več! Tamara nam je zjutraj zopet pokazala, da moramo malo več začeti misliti nase in narediti kakšen gib ali dva več v zimskih časih ?‍♀️. Sledila je druga polovica razvajanja in slovo termalni vodi.
Trenutek slovesa je bil zelo težak, vedele smo, da gremo nazaj v ustaljene tire, kjer se bomo spet borile vsaka s svojimi čustvi in praznino. Prav vse pa smo bile mnenja, da odhajamo z vikenda bolj povezane in polne novih spoznanj.

Hvala vsem, ki ste pomagali pri tem, da smo projekt uspešno izpeljali.
Verjamemo, da bo postal tradicionalen!

Zavarovalnica Triglav
Vinska klet Frelih
Tamara Simovic – Osebna trenerka
Mini Bini