Šolske potrebščine za Junake 24/25

Šolsko leto se približuje koncu, starši pa že dobivajo sezname in razmišljajo o nakupu potrebščin za naslednje šolsko leto. Družinam Junakov bomo tudi letos pri tem pomagali.

Prijave za družine otrok z rakom so že odprte. Zbirali jih bomo še do tega četrtka. Že sedaj pa je jasno, da bo letos prijav še več kot lani, pomagali bomo več kot 110 družinam. 

Za starše otrok z rakom smo pripravili posebno prijavnico, ki je objavljena v zasebni fb skupini društva, lahko pa se na nas obrnejo tudi po emailu drustvo@junaki3nadstropja.si.

PRISKRBITE POTREBŠČINE ZA ENEGA OD OTROK

Tudi letos bomo Junakom in njihovim sorojencem omogočili, da potrebščine izberejo sami. To se nam zdi zelo pomembno. Lahko pa nam pri tem z donacijo pomagate in priskrbite potrebščine za enega od otrok.

KAKO LAHKO POMAGATE?

Prijavite se, če želite z donacijo priskrbeti šolske potrebščine (brez delovnih zvezkov in učbenikov) za enega (ali več) otrok iz seznama. Izpolnite TA OBRAZEC.

Poslali vam bomo predračun za potrebščine, ki jih bodo otroci izbrali sami. Zaradi varovanja osebnih podatkov vam bomo lahko razkrili samo inicialke, spol in starost otroka. Ker otroci prihajajo iz različnih šol in so vseh starosti, so stroški šolskih potrebščin zelo različni. Višino zneska poravnate glede na vaše zmožnosti. 

ALI

Z nakazilom na TRR z namenom za nakup šolskih potrebščin za Junake: 

TRR: SI56 6100 0002 3978 068, odprt pri Delavski hranilnici Za kodo namena izberite: CHAR, pod namen napišite: ŠOLA

Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Hvala vsem, ki boste pomagali!