Prenosna črpalka že na oddelku

Prenosno infuzijsko črpalko smo že predali osebju hemato-onkološkega oddelka. Upamo, da bo že kmalu kakšnemu otroku omogočila, da hitreje zapusti bolnišnico kot bi jo sicer. 

Iskrena HVALA vsem srčnim podpornikom društva, donatorjem in dobrim ljudem, ki ste nam v tako kratkem času pomagali zbrati sredstva za črpalko. 

????????????

Koliko pomeni vsak dan, ki ga ni treba preživeti v bolnišnici, izveste iz izkušnje s prenosno črpalko, ki jo z nami deli mamica Junaka Jaka. 

“Imam sina Jaka, ki je po transplantaciji kostnega mozga ostal v bolnišničnem zdravljenju nepretrgoma skoraj celo leto dni. ….

….  In še dobro se SPOMNIM, kako sploh nisva mogla verjeti, ko so nama nekega dne na oddelku omenili možnost, da bi midva imela črpalko doma in bi mene kot mamo naučili, kako delati z njo. …

…Črpalko smo uporabljali več kot eno leto in sama imam izredno pozitivne izkušnje. Še večje pa je bilo olajšanje, ko je Jaka imel potrebno zdravilo oz. v našem primeru parenteralno prehrano v domačem okolju, in ni bilo potrebno bivanje v bolnišnici. “

✍️ Celotno izpoved lahko preberete tukaj: