NEŽINA DRUŽINA: HVALA, SLOVENIJA!

Pred tremi dnevi je Slovenija spoznala Junakinjo Nežo. Prosili smo za pomoč njej in njeni družini, ki se je zaradi dragih pripomočkov in terapij, ki jih Neža potrebuje, znašla v stiski. In ponovno se je potrdilo, da je v Sloveniji zares veliko dobrih ljudi, ki so pripravljeni pomagati.

V imenu društva in Nežine družine se zahvaljujemo prav vsem, ki ste se odzvali in priskočili na pomoč – s finančno donacijo ali drugo obliko pomoči.

Za vašo velikodušno pomočjo smo tako za Nežo že:

  • poplačali dolg za fizioterapije in nevrofizioterapije, ki jih je Neža že prejela (3070€)
  • priskrbeli ustrezno pisalno mizo za šolanje od doma – z možnostjo nastavitve višine in naklona delovne površine (459 €)
  • priskrbeli ročno sobno kolo za izvajanje kardiogenega treninga, ki se izvaja po transplantaciji (5731 €)
  • plačali nov sklop fizioterapij (600 €).

Posebno mizo in ročno sobno kolo smo tudi že naročili. Ko ju ponudnika dobavita, bomo z vami delili tudi fotografije.

Javil se nam je tudi srčen gospod, ki bo poskušal za začetek priskrbeti primerno vozilo za posojo, da družina oceni ali je ustrezno. Potem se bomo dogovarjali naprej.

KAJ NEŽA ŠE POTREBUJE

S sredstvi bomo Neži še naprej zagotavljali fizioterapije. Starši bi radi namenili čim več sredstev za to – še kakšno terapijo več na teden ali strnjeno obravnavo. Prejete terapije so namreč Neži zelo pomagale, viden je napredek, začela je premikati tudi palec na desni nogi, kar je velik uspeh. Vsi skupaj si želimo, da bi Neža še naprej lepo napredovala.

V naslednjih dneh se bomo s starši pogovorili tudi glede prilagoditev doma – kje začeti in kako dom urediti, da bo čimbolj prilagojen Neži.

Če Neže še ne poznate, lahko o njej preberete tukaj: https://junaki3nadstropja.si/pomagajmo-nezi/

Na naši spletni strani bomo še naprej ažurno osveževali informacije o tem, kaj smo z vašo pomočjo lahko priskrbeli.

IZ SRCA HVALA VSEM DOBRIM LJUDEM!