Licitacija Dragićevega dresa

? Tadej, velik oboževalec Gorana Dragića, se je odločil kupiti njegov podpisan dres. Dres je kupil od fanta Mateja, ki se je leta 2016 zdravil za rakom in mu je ta dres Goran podaril na tekmi v ZDA.
Verjetno ni treba več naprej pisati, kako je Tadej prišel do našega društva? ?

Skupaj s Tadejem si želimo, da njegovo objavo delite in se s tem borite za 2 vstopnici za poslovilno tekmo Gorana Dragića v reprezentančnem dresu. Z udeležbo na licitaciji pa je ta podpisan dres lahko vaš!

???

Hvala Tadej za zaupanje! ❤

Delimo Tadejev zapis:

?????????? ?????????? ?? ?????? ?. ??????????

Hej, sem Tadej in tole je originalno podpisan in s srcem okvirjen dres našega zlatega kapetana Gorana Dragića. Te zanima kako je lahko tvoj ali kako prideš do dveh brezplačnih kart za njegovo “poslovilno” tekmo 30.6. v Stožicah? Potem ostani z mano.

Zadnjič sem dobil idejo da ta dres, ki sem ga nekaj časa gledal na netu kupim in namest, da ga obdržim zase naredim licitacijo katere znesek v celoti podarim v dobrodelne namene. Odločitev je padla in na poti na primorsko sem razmišljal kateri organizaciji sploh naj darujem. Ko sem prišel do Mateja mi je ta povedal svojo zgodbo kako mu je Goran po NBA tekmi podpisal dres in ko je ugotovil, da se Matej bori z rakom mu je v znak dobre energije dejal “ko ozdraviš bova igrala basket”.

Zgodba se me je tuk dotaknla, da sem se s solzami v očeh odpeljal in si rekel, da bom dal vse od sebe, da bi poleg dobrodelnosti tudi Matej lahko igral z Goranom. Po njegovi zgodbi pa sem se odločil, da bom sredstva namenil otrokom obolelim za rakom.

Goran je Mateju dres podpisal leta 2016, istega leta pa se je družinici iz Škofje Loke rudila punčka po imenu Ema. Emi so pri letu in štirih mesecih odkrili zelo redek in agresiven tumor na možganih. Kljub intenzivnemu in napornemu zdravljenju je bila vesela deklica z veliko mero poguma in volje do življenja. Žal je bil rak preagresiven za njeno telo in jo je po letu zdravljenja premagal. Njena mati pravi, da se jo vsak, ki jo je poznal, spomni po velikem otroškem nasmehu in odločnem pogledu. Njeno zgodbo lahko sliš tukaj: https://radioprvi.rtvslo.si/2021/02/med-stirimi-stenami-267/

Ema je v svoji mami Urški prebudila neverjetno moč za njeno poslanstvo, da v znak svoji hčeri pomaga otrokom in družinam, ki so se tudi znašle na težki poti, katero je morala prehoditi njena družina. Urška je izjemna ženska, ustanoviteljica društva Junaki 3. nadstropja, ki je društvo staršev otrok, obolelih za rakom. Pomoč nudijo otrokom, in družinam ki se ali so se zdravili na hemato-onkološkem oddelku v 3. nadstropju Pediatrične klinike v Ljubljani.

Tukaj, sedaj potrebujem tvojo pomoč, da se daleč sliši zakaj sta nam bili poslani junaška zvezdica Ema in Urška in da njuna zgodba še naprej izpolnjuje svoje poslanstvo in pomaga junakom 3. nadstropja.

Torej, kako pahko pomagaš?

Ta dres je od tega trenutka na dobrodelni licitaciji na mojem FB profilu Tadej Pasar.

??????? ??????????

  1. Z udeležbo na dražbi vsak udeleženec izrecno sprejema ta pravila.
  2. Izklicna cena za originalno pospisan in okvirjen dres Gorana Dragića je 200€.

Minimalen dvig cene je 30€.

  1. Licitacija poteka vse do 28. 6. 2022 do 17h ure.
  2. Vsak dan ob 12. uri bom objavljal najvišje ponudbe, ki sem jih prejeli v preteklih 24 urah, pri čemer je najvišji znesek zadnjega dne lahko objavljen večkrat v dnevu. Če bom prejel dve enaki ponudbi, bo veljavna tista, ki sem jo prejel prej.
  3. Znesek licitator po zaključeni licitaciji nakaže direktno društvu Junaki 3. nadstropja. Prevzem okvirjenega dresa s podpisom Gorana Dragića se zgodi po potrditvi zneska na računu društva.
  4. Prosim, da so komentarji namenjeni samo za namen licitiranja. V primeru, da se licitator ne zeli javno izpostavit lahko licitira tudi v moje zasebno sporočilo.

Sodeluješ lahko v licitaciji ali prispevaš s poslanim SMS sporočilm z besedo JUNAKI5 na 1919, lahko se daruje tudi neposredno preko njihove spletne strani https://junaki3nadstropja.si/

Za vse, ki boste do 28.6. delili to objavo na svojem FB profilu pa bom istega dne ob sedmih zvečer izžrebal osebo, ki bo prejela 2 karti za Gogijevo poslovilno razprodano tekmo proti Hrvaški.

Dajmo s skupnimi močmi pokazat, da nas dobrodelnost tako kot šport še kako povezuje!

Hvala!