Junaki na izletu – Kras

Doživeli smo čudovit izlet v kraškem svetu. Jana in ostale punce iz Škocjan Caves Park, Slovenia so nas sprejele v Promocijskem centru pri Nanetovih in nam predstavile jame. Velika skupina si je jame tudi ogledala, manjša pa je ostala na delavnici. Navdušeni smo se zopet zbrali skupaj, napolnili prazne želodčke, se zahvalili za gostopljubje in se odpravili naprej k drugi dogodivščini dneva.
Paintball Materija so poskrbeli, da niso bili nasmejani le otroci ampak smo se zabavali tudi starši. Nevem kdo je prišel iz poligona bolj nasmejan, otroci ali starši. Najmlajši so si medtem ogledali cerkvico na hribu in nadaljevali z zabavo na napihljivih gradovih.
Seveda nam je vreme šlo na roko, saj je zanj skrbela Junaška zvezdica Jan ??.
Za zaključek je sledila še podelitev priložnostnih medalj, ki jih je pripravila mami Anita NitPrint in ohladitev s sladoledom, za katerega se zahvaljujemo Ljubljanske mlekarne.

Za še en super izlet še enkrat zahvala Parku Škocjanske jame, Družini Šemole, Paintball Materija in Ljubljanskim mlekarnam. Hvala seveda tudi vsem, ki ste se izleta udeležili ❤️.