Junaki so se spet zabavali

V nedeljo smo družine Junakov skupaj preživele še en aktiven in zabaven dan. Ker smo bili lani nad Woopom navdušeni, smo jih obiskali tudi letos. Kot vedno smo se, kljub času viroz, zbrali v zelo velikem številu. Na dogodek se je prijavilo kar 50 družin, približno 200 oseb. 

Letos smo lansko skakanje na trampolinih še nadgradili. Preizkusili smo tudi njihovo novo atrakcijo – Fun Walls. Otroci (pa tudi starši) so bili nad plezanjem po privlačnih in raznovrstnih stenah naravnost navdušeni! Po 2 urah skakanja in plezanja smo jih komaj spravili iz parka.

Najlepša hvala Woopu, ki nam je z izdanim popustom omigočil izpeljavo dogodka in nas ponovno toplo sprejel!

Po aktivnostih smo se okrepčali v Woop baru. Hvala vsem kuharjem in natakarjem, ki ste garali, da ste nahranili takšno število lačnih ust. Zavedamo se, da ste imeli zahtevno delo!

Po tem smo se odpravili na dve različni lokaciji. Večina je šla na Kongresni trg v Hišo iluzij. Manjša skupina pa se je odpravila v Šolski muzej.

Zaradi velikega števila udeležencev smo si hišo iluzij ogledali v dveh skupinah. Dve vodički sta nas popeljali v svet iluzij in vsi skupaj smo se čudili prevaram in se vprašali, ali sploh lahko zaupamo lastnim očem. Hvala Hiši iluzij za prijazen sprejem in popust!

Med tem je manjša skupina obiskala Šolski muzej, kjer so si ogledali razstavo o zgodovini šolstva pri nas. Tako so npr. izvedeli, od kje prihaja rek,da ima nekdo krompir (srečo). Zelo priporočamo, da se po odgovor podate v Šolski muzej. Sledila je še učna ura lepopisa iz l. 1930. Pisali so s pravim črnilom, trepetali pred strogo gospodično učiteljico, predvsem pa se nasmejali do solz. Hvala Šolski muzej za popust in zelo poučno izkušnjo!

ID Shop d.o.o. nam je za to priložnost skupin doniral raznobarvne zapestnice za lažjo organizacijo dogodka! Hvala iz srca!

Hvala tudi vsem družinam Junakom, ki ste se nam pridružile, da smo skupaj preživeli še en dan, ki se ga bomo lahko z nasmehom na obrazu spominjali še dolgo. Se vidimo kmalu! Dedek Mraz že mrzlično pripravlja darila!