Junaki na Alive Step Up

Danes smo preživeli zares čudovit dan. Družine Junakov smo se družile, se skupaj razgibale in osvojile vrh najvišje zgradbe v Sloveniji – kristalne palače. Nasmejani obrazi Junakov in njihovih sorojencev nam dajejo zagon za naprej – za nove projekte.

HVALA organizatorjema Alive Step Up – Živi in Boštjanu iz Športnega društva Alive, ki sta nam omogočila biti del tega dogodka. Hvala, ker vsako leto namenita mnogo dni in neprespanih noči zato, da je ta dan takšen kot je bil tudi letos. 

ArbadaPark so priskrbeli napihljiva igrala, ki so bila središče družabnega dogajanja in eden glavnih razlogov za nasmehe na obrazih otrok. Hvala iz srca!

Hvala Tisk24, da ste nam priskrbeli majice za vse družine Junakov, ki so se udeležile dogodka. Majice so zares lepe in kvalitetne. Z veseljem jih bomo nosili tudi druge dni. 

Čeprav smo že v sredini maja, pa je vreme še vedno muhasto aprilsko. Napoved se je spreminjala iz dneva v dan in tako do konca nismo vedeli, kaj pričakovati. Na koncu je bilo vreme čudovito.  Vseeno pa so nam odlično služili šotori, ki so nam jih brezplačno posodili v Expobiro. Iskrena hvala!

Ves čas je bila vrsta tudi pri Maji in njeni prijateljici, ki sta otrokom risali poslikave. Hvala za dobrosrčnost in vse vajine umetnine! 

Za naše želodčke je od jutra skrbel dedi zvezdice Eme, ki je spekel več kot 200 slastnih palačink. Hvala! In hvala tudi mamici zvezdice Maire, ki je priskočila na pomoč pri nadevih in postrežbi. 

Na vrhu Kristalne palače so nam presenečenje pripravili gasilci, ki so Junakom naredili špalir, jim podarili medalje in jim zaploskali, ter s tem poskrbeli tudi za kakšno solzico. Hvala!

Kot pravi zmagovalci so se Junaki in sorojenci iz Kristalne palače vrnili s čudovitimi medaljami, ki so jih izdelali v podjetju Hedl gift shop

Družbo nam je delal tudi naš medo Mato. Hvala dijakinji Evi, ki je oblekla kostum in v njem delila petke in objeme. Pridružila se nam je tudi Špela Šavs, ki je za Junake pretekla že veliko dobrodelnih kilometrov. Najlepša hvala tudi babicama Junaka Janeža – Zdenki in Cilki, ki sta nam vedno na voljo in sta nam tudi tokrat velikodušno pomagali.

S stojnico so bili prisotni tudi iHelp, kjer smo si lahko ogledali prikaz oživljanja. Hvala!

Iz srca hvala tudi vsem, ki ste za Junake prispevali 5€ z SMS-om JUNAKI5 na 1919. 

Last but not least pravijo Angleži. Na koncu hvala vsem družinam Junakov, ki ste se nam danes pridružile. Se vidimo kmalu!