DONACIJA KNJIG IN SMART GAMES

Večina ljudi se je razveselila konca uporabe mask in vseh COVID omejitev. A na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike se zdravijo otroci, ki imajo oslabljen imunski sistem. Tam se bodo ukrepi sprostili kasneje kot drugod. Maske so otroci z rakom nosili že pred epidemijo. In tudi socialni stiki so za njih vedno tvegani. Ker se otroci še vedno večino časa zadržujejo v sobah, so dnevi v bolnišnici zelo dolgi. Tokrat smo poskrbeli, da se je povečala zbirka knjig v bolnišnični knjižnici. Za krajšanje časa smo dodali še igre, ki spodbujajo razmišljanje – Smart Games.

“Nič ni enako zgodbam, ki se skrivajo na straneh knjig. Zahvaljujoč njim spoznavamo drugačen svet – čaroben, poln čudežev in zmage dobrega nad zlom.”

Želeli bi si, da bi bila ta objava lepa in polna veselja. A pišemo jo s cmokom v grlu. Nakup so omogočila sredstva, ki smo jih prejeli v spomin na Junaka Bineta. 🎗🌟🌈 Bine je bil mali borec, z rakom se je boril skoraj 5 let. Žal je bila ta kruta bolezen na koncu premočna. Bine je rad prebiral knjige in igral družabne igre. Tako zelo nam je žal, da teh knjig ne bo prebiral tudi on. 💔 In iz vsega srca smo hvaležni njegovi družini, prijateljem in znancem, ki so v teh težkih trenutkih pomislili na Binetove soborce. 🙏❤