Junaki na najvišji zgradbi v Sloveniji

Lani so bili Junaki prvič del dogodka Alive Step Up, teka na Kristalno palačo, ki je najvišja zgradba v Sloveniji. Seveda pa smo se teka udeležili tudi letos.

Organizacija glavnega dogodka je bila kljub dežju vrhunska, za kar gredo zasluge glavnim organizatorjem Športno društvo Alive in vsem, ki so jih pri tem tako ali drugače podprli.Hvala Boštjanu in Živi, ki sta gonilni sili dogodka in pobudnika, da je dogodek posvečen spominu na Lea, Junaka 3. nadstropja.

Društvo je v okviru dogodka organiziralo dogodek za družine Junakov. Kljub slabšemu vremenu, se je letošnjega dogodka udeležilo še več družin kot lani, kar nas zelo veseli. Skupaj smo osvojili vrh stolpnice. Malo peš, malo s pomočjo dvigala. Na vrhu nas je tudi letos pričakal neverjeten prizor – špalir ogromnega števila gasilcev (HVALAAA!), ki so zaploskali Junakom in jim okoli vratu obesili medalje.Za Junake smo pripravili veliko spremljevalnega dogajanja. Žal pa nam je vreme zagodlo in smo morali program skrajšati.

Igrala so tudi letos priskrbeli v ArbadaPark, za kar se jim iz srca zahvaljujemo! Najlepša hvala Prozvok d.o.o. za klopi in šotor, ki so nam ob dežju zares odlično služili! Za dodatno animacijo so poskrbeli Center Brihte – animacija za otroke z mehurčki in baloni. Hvala, upamo, da se vidimo še ob kakšni bolj sončni priložnosti! Slabo vreme pa ni vplivalo na to, koliko obrazov in rok je s poslikavami okrasila Maja. Marsikateri se zvečer niso hoteli umiti. Hvala iz srca! Hvala tudi Cilki in Zdenki, ki sta kot prostovoljki ponovno priskočili na pomoč! In prostovoljki Evi, ki se je tokrat prelevila v meda Mata in pomagala tudi pri peki palačink!

Kvalitetne majice so tudi letos priskrbeli Tisk24.si, čudovite medalje pa HedL gift shop.

K dobrodelni noti dogodka je prispeval glavni organizator, ki je ves čas pozival k pošiljanju SMS Junaki5 na 1919. Z velikodušno donacijo pa so se pridružili tudi Šport za zdravje in La Popsi, ki izkupiček od prodaje bonbonov na dogodku namenja našemu društvu. Hvala tudi vsem ostalim podpornikom našega društva!

Na koncu pa se iz srca zahvaljujemo še vsem družinam Junakov, ki z udeležbo podpirate vse naše dogodke. Kljub dežju nismo videli slabe volje. Hvala, da smo skupaj osvojili Kristalno palačo! Z obiskom pa nas je zelo razveselil tudi Leon, predstavnik osebja oddelka.Posebna zahvala gre vsem članom družin Junakov, ki nam na dogodkih vedno priskočite na pomoč. Moški, ko potrebujemo močne roke. Mladi pa so se tokrat zelo izkazali pri peki in mazanju palačink!❤️

Se vidimo drugo leto!