Vabljeni na dobrodelni koncert Junakov

Z veseljem vas vabimo na 2. DOBRODELNI KONCERT DRUŠTVA JUNAKI 3. NADSTROPJA, ki bo v soboto, 17. septembra 2022, ob 16. uri, v dvorani Kulturnega hrama Ignacija Borštnika v Cerkljah na Gorenjskem. 

Nastopali bodo Janež Matko Juvančič, Gašper Jereb, Glasbena skupina Slovenski tolkalni projekt – SToP,  Katja Dance Company, Katja Križnar, Marta Habe, Mojca Bedenik, Mladinski in otroški pevski zbor OŠ Davorina Cerklje na Gorenjskem, Mladinski in otroški pevski zbor OŠ Matije Valjavca Preddvor, Otroška folklorna skupina Knofki OŠ Olševek, Primož Štavdeker, Rdeči noski, Rock mulčki – otroški pevski zbor OŠ Nove Jarše, Skupina Nasmeh, povezuje Nina Viktorija Bilban

Med nastopajočimi so kar štirje Junaki, otroci, ki so se zdravili zaradi raka, štirje starši in dve sorojenki, ter glasbene skupine, povezane z društvom Junaki 3. nadstropja, zato bo to res koncert otrok z rakom kot zahvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da je njihovo zdravljenje lažje.

Koncert organizirata Društvo Junaki 3. nadstropja in Občina Cerklje v sodelovanju s SAZAS. Vstopnine ni, prostovoljni prispevki pa bodo namenjeni za program društva “Omogočimo Junakom nekaj več”.

Vstopnice lahko rezervirate tako, da rešite vprašalnik na povezavi https://forms.gle/TiU5aw2wrj1p9agD9 ali sporočite na e-naslov drustvo@junaki3nadstropja.si ime in priimek ter koliko vstopnic bi radi rezervirali. Dobite jih na vaše ime pri vhodu v dvorano pred koncertom.

Veseli vas bomo!