Pripomočki za bolnišnično šolo

Šoloobvezni otroci, ki zbolijo za rakom, šolanje nadaljujejo v bolnišnični šoli. Za otroke je zelo pomembno, da se šolanje ne prekine. Šola namreč predstavlja neko normalnost, ko se zaradi krute bolezni kar čez noč vse poruši in spremeni. 🏫 Misel na to, da bodo napredovali v višji razred tako kot njihovi sošolci, jim daje veliko upanja, da se bodo po uspešnem zdravljenju lahko vrnili med svoje vrstnike, nazaj v življenje pred rakom.👩‍🦲👨‍🦲🏆

Da bi šolanje v bolnišnici 🏨 potekalo kar najbolj gladko tudi ob vseh omejitvah zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa, smo bolnišnični šoli v 3. nadstropju priskrbeli nov računalnik 🖥️⌨️🖱️  in zvočnike 🎛️ skupaj z zunanjim diskom za shranjevanje fotografij 📸. Te so dragocen spomin na delo z vsemi Junaki in njihovimi izdelki. Dodali smo tudi tablični računalnik, ki bo močno poenostavil učenje v bolniških sobah, saj otroci zaradi trenutnih ukrepov ne smejo zapuščati sob.😷

Tablični računalnik in zunanji disk sta velikodušna donacija Lions Kluba Ljubljana Barje. Za to se jim iskreno zahvaljujemo!

🙏🙏🙏💛💛💛

Računalnik in zvočnike pa smo nabavili s sredstvi iz drugih nenamenskih donacij  dobrih ljudi in različnih podjetij z velikim čutom za dobrodelnost. 

💛💛💛🧸🎗️🎗️🎗️

Najlepša hvala iz srca vsem, ki se spomnite na Junake 3. nadstropja in tako omogočate, da uresničujemo svoje poslanstvo. 

🎗️🎗️🎗️🧸💛💛💛