V društvu se dobro zavedamo in to vemo iz lastnih izkušenj, da se ob hudi bolezni otroka žal poslabša tudi finančna situacija v družini. Trudimo se, da naši programi zajamejo in pomagajo čim večjemu številu družin Junakov. Tako vsako leto pomagamo tudi pri nakupu šolskih potrebščin. 

Leta 2021 smo potrebščine priskrbeli za 43 otrok. Leta 2022 pa kar za 138 otrok (80 družin). 

Letos bomo z nakupom razveselili najmanj 150 otrok. Kot pretekla leta, bomo tudi letos potrebščine priskrbeli za Junake in njihove sorojence.

Z založbami se vsako leto dogovarjamo za pomoč pri nakupu delovnih zvezkov – donacija ali sofinanciranje. Verjamemo, da bomo še naprej lahko računali na njihovo pomoč.

Ostale šolske potrebščine (tudi torbe) si bodo lahko otroci tudi letos izbrali na spletni strani enega izmed večjih ponudnikov šolskih potrebščin. Zdi se nam zelo pomembno, da otroci prejmejo takšne potrebščine kot si jih sami želijo, da bodo z veseljem pisali v zvezke in ponosno pokazali torbe svojim prijateljem.

POMAGAJTE Z NAKAZILOM

TRR: SI56 6100 0002 3978 068, odprt pri Delavski hranilnici. Za kodo namena izberite: CHAR, pod namen napišite: POTREBSCINE

Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 85422517

Za starše Junakov

O vsem v zvezi s šolskimi potrebščinami obveščamo v zaprti skupini staršev otrok z rakom. 

Letos pričakujemo, da bo prijav več kot jih bomo lahko odobrili. Žal logistično za več kot 150 otrok ne zmoremo priskrbeli vsega potrebnega. Prednostna lista pa ne bo glede čas oddane prijave, ampak bodo imele prednost družine, ki se trenutno zdravijo ali pa je od konca zdravljenja preteklo manj časa. Družine, ki bodo zamudile rok prijave, pa bodo uvrščene na konec prednostnega seznama in jim najverjetneje žal ne bomo mogli pomagati.
Ostalim prijavljenim otrokom bomo podarili vrednostni bon za nakup šolskih potrebščin, v vrednosti 100€-150€ (odvisno od števila prijav).
ROK ZA PRIJAVO JE 15.6.2023

Če imate kakšno vprašanje, vam bomo z veseljem odgovorili, pišite nam na drustvo@junaki3nadstropja.si 

Članstvo v društvu ni pogoj za koriščenje programov pomoči. Vas pa vabimo, da se včlanite, saj so naši člani o vseh pomembnih zadevah obveščeni tudi po e-pošti. Starši se lahko včlanite TUKAJ